Нашите спонсори


Decathlon

DECATHLON

На вниманието на всички наши членове и приятели искаме да представим, една изключителна Френска марка, която напълно приляга и отговаря на нашите изисквания за лов, качество и конфорт. В хаотичният пазар преливащ от всякакви марки и фирми, ние се постарахме да открием именно тази, която да отговаря на нашия имидж, на новото време, стил и квалитет, да ни доставя удоволствие и в същото време самочувствие – това е изборът на истинските спортисти, ловци и любители на ловните изпитания – ДЕКАТЛОН.

  •  Декатлон е френска верига за спортни стоки и един от най-големите спортни ритейлъри в Европа. В Декатлон има над 30 000 артикула за повече от 60 вида спорт, сред които  може да се открие всичко и за начинаещите, и за най-взискателните клиенти. Понякога, за да започнем нов спорт ни е нужна само най-основна екипировка, а Декатлон предлага за всеки спорт продукти на „най-ниска техническа цена”.
  • Марките на Декатлон са световноизвестни с високата си технологичност и впечатляващите иновации, а цените са невероятно ниски, тъй като компанията управлява целия производствен цикъл без всякакви посредници – от съставките, през проучванията, дизайна и производството, до логистиката и продажбите. 

​ В България Декатлон вече има  4 магазина – два в София, един във Варна и един в Пловдив, а от 2015 г. вече може да се пазарува онлайн на  www.decathlon.bg. ​  

Помощен линк:  http://www.decathlon.bg/1149-lov


Фирма Рихтер Фарма ЕООД

Предлага храните Happy Dog & Happy Cat на немската фирма Interquell  и френската козметика Hery.

Всички продукти на фирмата не съдържат протеин от соя, консерванти и ГМО продукти.
Храните се предлагат в няколко линии:
  • За чувствителни кучета
  • Сюприйм – за млади и подрастващи, за пораснали и възрастни кучета
  • Премиум -за млади, пораснали и възрастни кучета
  • Профи – за млади и пораснали кучета
  • Диета и грижа: за бебета, за майки, за кожа, за козина, за натрупванена маса, при  ставни, чернодробни, сърдечни, бъбречни проблеми 
Нашите специалисти са на Ваше разположение за да Ви предложат най-подходящата храна за Вашите кучета, според тяхната възраст, големина, порода, натоварване и  моментно физическо състояние.
Обадете се и споделете от какво се нуждае Вашето куче- и ние ще задоволим неговите потребности!
За контакти:
тел./факс:02/9279966
мобилен: 0886387204

Поздрави: Камелия Босилкова

Best Regards: Kamelia Bossilkova


тел.00359(0)888817034
0878817084
0886387204-business


Темпера ЕООД е създадена в началото на 2009г. с основен предмет на дейност – дизайн, предпечат и печат на фирмени бланки и лого, рекламни материали, визитни картички, менюта за заведения, покани, календари, плакати, етикети, стикери, снимки и фотоалбуми, както и продажба на консумативи за печатащи устрoйства.

За контакти:

admin@temperabg.com

0898 480 579 – Александра Дякова

                                                                        http://www.temperabg.com/